Contact:

Missie & Visie

Sport en bedrijfsleven op een innovatieve manier aan elkaar koppelen

Connecties

Hoe meer mensen je kent, hoe groter je netwerk erachter. Maar hoe zet je dit in, zodat er voor alle betrokkenen een win-win ontstaat? Ons netwerk in sport en bedrijfsleven is groot en blijft groeien. Wij zien zo vaak kansen -en mogelijkheden in het verbinden van sporters, verenigingen, bedrijven en innovaties die voor iedereen winstgevend zijn. Ieder heeft zijn expertise, product, dienst en/of drijfveer. Als je de juiste matches weet te maken, sta je samen altijd sterker. MatchStars legt de verbindingen, initieert en begeleidt een vruchtbare samenwerking en zet alle aanwezige expertise in.

Activatie

Op enkele grote betaalde sportorganisaties na beperkt de aanwezigheid van bedrijven in de sportwereld zich vaak alleen tot zichtbaarheid. Vaak verpakt in sponsoring. Maar de sportcommunity en het aanverwante netwerk is immens groot. Waarom brengen bedrijven de sportcommunity niet in actie? Door wederzijdse betrokkenheid is er zoveel meer mogelijk. Voor bedrijven die zich focussen op de sportmarkt - en voor bedrijven die de sportcommunity willen inzetten voor hun marketing of sales kunnen wij alles betekenen - van begin tot oneindigheid.

Innovatie

Vaak wordt er bij innovatie gedacht aan nieuwe ingewikkelde technieken. Maar de beste innovaties blinken uit in eenvoud. Ook in marketing en sales zoeken wij altijd naar die behapbare, verfrissende aanpak. Niet als het niet moet, wel als het kan – en wij de overtuiging hebben dat het werkt. Daarnaast omarmen wij innovatieve bedrijven, zeker als zij zich op de sport richten. Als innovator ben je echter vaak alweer bezig met de volgende stap. Maar het huidige product moet nog wel de markt op en verkocht worden. Laten wij daar nou goed in zijn!