Contact:

De selectie

Sterke spelers zijn breed ontwikkeld en blinken daarnaast uit in specifieke talenten en kwaliteiten. Een goed team maakt maximaal gebruik van deze spelers en laat iedere speler excelleren. MatchStars is een collectief van bedrijven. Van marketing strategie tot online sales, van influencers tot webshops, van vormgeving/design tot distributie en van content-productie tot fulfillment.

Met elkaar hebben we alles in huis, onder één dak. Ray van der Klis en Djurre Roggeveen zijn de spelverdelers; de Matchmakers. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Niks is te gek… nou ja, bijna niks.

Ray van der Klis

Nummer 10

Planning & Organisatie

Een doelgerichte spelverdeler. Is de schakelspeler tussen opbouw en aanval - en tussen aanval en scoren. Behoudt het overzicht en weet wie hij in moet spelen om van een kans een doelpunt te maken.

Djurre Roggeveen

Laatste man

Strategie, Creatie & Productontwikkeling

Een creatieve opbouwer. Herkent van achteruit de kansen die er voorin liggen en durft daarin anders te denken. Dit zorgt vaak voor verrassende oplossingen, met nieuwe tactische inzichten.

Piet Rijkhoff

Creatieve Middenvelder

Vormgeving & Internet

Ontvangt de bal, houdt deze even hoog om daarna met een unieke move een mede-speler te bedienen. Houdt niet van een ‘tikkie terug’, maar zorgt op verrassende wijze er elke keer weer voor dat de aanval voorwaarts gaat.

Randy Duin

Verdedigende Middenvelder

Online Marketing

Houdt van structuur. Zorgt dat creatieve 'spielerei' tot resultaat leidt. De analyticus die precies aangeeft hoe het de volgende keer nog beter kan.

Joey Duin

Aanvallende Middenvelder

Ontwerp & Webshop(s)

Herkent direct de schoonheid van een aanval, maar houdt de productiviteit continue in het oog. Is altijd betrokken bij een tactische opzet.

Coen Tol

Doelgerichte Spits

Inkoop, Verkoop & Distributie

Krijgt de bal, en niemand komt er meer aan voordat deze richting doel gaat. Houdt niet van omwegen, kiest altijd voor de snelste, meest productieve weg.

Bill Duin

Scorende Spits

Advies, Actie & Ontwikkeling

De spits die meteen de kans herkent en deze zo snel mogelijk afmaakt. Echte goalgetter, maar wel eentje die ook in staat is om zijn eigen kansen te creëren.